top of page

Kattunga kyrkoruin

Förra helgen hade jag varit uppe i Skene-Örby hembygdsförening och föredrog på deras årsmöte. Och när jag körde hemåt igen och hade kommit till Björketorp var solen på väg ner bakom Navåsen. Hela Viskadalen glödde och skuggorna var långa. Jag vände spontant bilen vid det gamla ålderdomshemmet och körde upp mot Kattunga kyrkoruin för att flyga lite drönare. Det var lite blåsigt men hur skulle jag kunna missa att fånga detta härliga ljus. Jag hade inte många minuter innan Viskadalen la sig helt i skugga och här kan ni se resultatet.


Nästa onsdag den 20 mars kommer jag vara uppe i Hyssna bygdegård för att ha ett föredrag på Hyssna Hembygdsförenings årsstämma och för de intresserade får man gärna komma förbi. För mer information kan man läsa det här: https://www.hembygd.se/hyssna/activities/40323.

Jag kommer ta er på en tripp från norra Hyssna ner mot den gamla kyrkan, dyka ner i några händelser ur tidningarnas värld och visa fotografier som jag fångat under mina promenader.


Glömde meddela när jag var i Skene då jag låg sjuk hela veckan och orkade inte så mycket alls. Längre än så här blir inte detta inlägget idag men ni får njuta av bilderna och videon, så får ni ha en trevlig helg, kanske vi syns på onsdag?

 

44 visningar

Comments


bottom of page